Webinar

Webinar om stresshåndtering

 

Jeg udsender med jævne mellemrum webinarer med temaer, der falder ind under emnet stresshåndtering.

Jeg slår webinars op herunder – det koster kun din email. Samtidig modtager du mit nyhedsbrev, som du let kan framelde dig igen, hvis det ikke er noget for dig.

3 måder hvorpå du som leder kan reducere stress blandt medarbejderne

Som leder er du med til at skabe en kultur, hvor stress kan trives – eller hvor stress ikke trives. Det starter med din egen adfærd.

Du er en rollemodel for dine medarbejdere, og måden hvorpå du arbejder og fremstår i hverdagen, har betydning. Derfor bør du gå i forvejen som det gode forbillede, og vise dine medarbejdere en arbejdskultur, hvor stress ikke er fremherskende.

På dette webinar får du 3 metoder, du kan anvende for at skabe mindre stress blandt dine medarbejdere.

Sådan tager du den svære samtale om stress, når en medarbejder er overbelastet

Som leder har du et medansvar for at dine medarbejdere har det godt på arbejdet. Men mange medarbejdere trives ikke. De oplever stress og pres. Og mange gør ikke selv opmærksom på det, før det er for sent og en sygemelding bliver en realitet.

Som leder kan du være med til at forebygge stress, hvis du taler med dine medarbejdere, når de viser tegn på overbelastning.
En sådan samtale er ikke altid let, fordi det handler om et sårbart område i medarbejderens liv.

Det kan dog betale sig at tage snakken – for den kan gøre forskellen på, om medarbejderen går ned med stress, eller om I sammen finder løsninger, så medarbejderen oplever mindre stress og kan forblive på jobbet og trives.

På dette webinar får du en række gode råd til, hvordan du som leder tager den svære samtale om stress – og hvad du skal være særlig opmærksom på.

Sådan opdager du, at din medarbejder kæmper med stress

 

For mange ledere kommer det som en overraskelse, når en medarbejder går ned med stress. 
Men der er faktisk mange tegn, du kan være opmærksom på, så du i tide får taget hånd om den medarbejder, der kæmper med stress. På den måde kan både medarbejderen og virksomheden spares for de ubehageligheder der følger af stress. 

På dette webinar får du konkrete råd til, hvad du som leder skal holde øje med, sådan at du opdager den medarbejder, der kæmper med stress – før det er for sent.

Sådan får du en stressfri opstart på jobbet efter ferien

 

En stressfri opstart på jobbet er vigtigt for dit arbejdsliv og dit helbred – og for din evne til at kunne håndtere jobbet. På webinaret får du gode råd til, hvordan du får en stressfri opstart på jobbet, når ferien er slut.

Tilmeld dig her, og webinaret lander i din mailbox om få minutter.

Navn:
E-mail:

Ferie uden stress – 5 gode råd

 

Hvis du gerne vil have en ferie uden stress, så er der 5 vigtige elementer som du skal efterleve. Dem viser jeg dig på webinaret her – og du får også at vide, hvorfor det er så vigtigt at undgå stress i din ferie.

Tilmeld dig her, og webinaret lander i din mailbox om få minutter.

Navn:
E-mail:

Hvad kan en struds lære dig om stress?

 

Den omvendte strudsemetode kan gøre en stor forskel, når du som leder gerne vil opdage stress hos dine medarbejdere – eller undgå at medarbejderne bliver alvorligt stressede.

En del af den omvendte strudsemetode hedder S-L-H tilgangen. Den præsenterer jeg for dig på webinaret.

Tilmeld dig her, og webinaret lander i din mailbox om få minutter.

Navn:
E-mail: