Rikke Dunne reducerer stress i virksomheder

Strategisk medarbejderudvikling øger trivslen på arbejdspladsen

Mit navn er Rikke Dunne – velkommen til min side.

Jeg tror på at medarbejderne er virksomhedens største aktiv. Derfor skal de have det godt og arbejde under optimale forhold.

Optimale arbejdsforhold skabes, når der hersker et godt arbejdsmiljø, hvor trivsel, fravær af stress og konflikt og udnyttelsen af kompetencerne går op i en højere enhed.

Hvis det ikke er tilfældet i din virksomhed, hjælper jeg gerne.

Fra historiker til konsulent

Oprindeligt er jeg uddannet cand.mag i historie og kulturformidling.

Jeg er ganske enkelt vild med at lære nyt, og det har bragt mig vidt. I de første år efter jeg afsluttede universitetet arbejde jeg som museumsinspektør på forskellige museer. Mit fokus var formidling af den gode historie – særligt indenfor skoletjeneste og undervisning.

Efter nogle år på museerne var jeg klar til at prøve noget nyt. Jeg er glad for udfordringer og nye opgaver, så det var meget naturligt at jeg skulle prøve noget nyt, så jeg fik en stilling som projektleder, hvor jeg i mange år arbejdede med formidling og undervisning indenfor det innovative felt. Her fik jeg smag for iværksætterlivet og åbnede min første virksomhed. Her hjalp jeg foreninger og organisationer med at fundraise til projekter samt undervise dem i fundraising’ens finurligheder.

Livslang læring – ja tak

Sideløbende fik jeg fodret mit behov for læring – jeg elsker begrebet livslang læring – ved at uddanne mig som coach med speciale i stresshåndtering Jeg er certificeret organisationscoach og certificeret stresscoach.
Jeg er også positiv psykologi vejleder og har en uddannelse som konfliktmægler.

Det gode arbejdsmiljø burde være en rettighed

I flere år har jeg fungeret som arbejdsmiljørepræsentant. Det er et felt der ligger mig særligt på sinde. Jeg har på egen krop oplevet hvordan et dårligt arbejdsmiljø kan koste kassen både økonomisk, psykisk og socialt. Jeg finder det uacceptabelt at medarbejdere og ledere skal gå på arbejde dagligt og være ved bogstaveligt talt at dø af stress og frustration. Det er ganske enkelt ikke i orden.

Arbejdet skal i langt de fleste af årets dage være en glæde og en inspiration. En opgave, som man går til med gejst og ønsket om at gøre sit bedste. Og med en forsikring om, at der er optimale rammer for, at man som medarbejder kan præstere og yde sin indsats til glæde for virksomhedens mission og vision og til glæde for den enkeltes karriereønsker.

P.t arbejder jeg som virksomhedskonsulent indenfor videnserhvervet, og jeg har bred erfaring med kompetenceudvikling og ledersparring. I min virksomhed har jeg særligt fokus på at undervise og formidle de gode råd om, hvorledes stress undgås og hvordan det lader sig gøre at håndtere stress konstruktivt.

Derudover er jeg såvel privat som professionelt godt inde i stressens mekanismer og hvilken ødelæggende effekt stress kan have for individet – men sandelig også for organisationen. Jeg hjælper i dag virksomheder med at reducere stress og øge medarbejdernes trivsel via en række ydelser som du kan læse om her.

Jeg tilbyder virksomheder konsulentydelser indenfor disse temaer

Stresshåndtering

Personalepolitikker

Coaching

Kompetenceudvikling

Arbejdsmiljø

Projektledelse 

Ønsker du

 

  • en uforpligtende samtale om stressreduktion, arbejdsmiljø eller har du brug for konkret projektleder-assistance, så kontakt mig her

Jeg kan anbefale Rikke som coach til alle, der har brug for vejledning og rådgivning, og jeg håber alle andre tager ligeså meget med fra deres coaching, som jeg gjorde.

Jeg har lært, hvor vigtigt det er at erkende stress, og få hjælp.

Fun facts

Livet er meget mere end arbejde – vi skal også have det lidt sjovt.

Her får du 5 funurlige fun facts om mig, som du nok ikke umiddelbart kan læse ud af hjemmesidens tekster.

# Et: Jeg er VILD med vovser – og den stolte indehaver af 2 smukke, fantastiske og bedårende Lhasa Apsos – se selv på billedet herunder. De hedder Vincent (den sorte) og Abby (den brune) og er også kendt under titlerne Coach-hunden og Praktikanten, fordi de ofte sidder med ved mine coachingsessioner. Derudover har jeg også 2 katte-piger, der spankulerer rundt på hjemmekontoret og styrer det med hård hånd.

# To: Jeg er bidt af en læsebegærlig bibliotekar, hvilket betyder at jeg eeelskeeer at læse. Faglitteratur, skønlitteratur, aviser, artikler,  på bagiden af mælkekartoner – you name it. Hvis der er noget at læse, så læser jeg.

# Tre: Jeg er en ihærdig hverdagsaktivist. Vi skal passe godt på vores jord og på os selv. Vi skal ikke være fanatiske helsefreaks eller øko-fundamentalister, men vi skal tænke os om. Både på kort og lang sigt. Jeg støtter derfor passioneret op om stop madspilds-bevægelsen, er højbeds-entusiast og planter hvert forår mine højbede med omhu (for at se det meste af sommeren gå med at kravl og biller tygger af mine afgrøder) – og spiser med glæde det, jeg kan trække op af jorden og sætte på mit middagsbord.

# Fire: Er indehaver af en aktiv popcorn-hjerne der popper tonsvis af ideer døgnet rundt. Var der mere end 24 timer i døgnet, havde jeg nok et par virksomheder mere at hygge om.

# Fem: Har forfatter-drømme. Jeg vil vildt gerne skrive en bog eller to mere. Har i min tid som museums-mus udgivet en bog om Peter Willmoes, men der er mange flere ord og ideer i hovedet på mig. Så en dag gør jeg alvor af det, og får sat tiden af og sat fut i tastaturet, og så kommer der en bog mere fra min hånd. If you can dream it you can do it!

(og nej, det er slet ikke tilfældigt der er 5 facts, for 5 er mit yndlingstal) 😉